Čišćenje visokotlačnim parnim čistačem koji radi na 170 stupnjeva i 7 bara, a njime se mogu tretirati sve površine u prostoru, te se ujedno prostor i dezinficira.

Crew50 servis za čišćenje nudi efikasno čišćenje visokotlačnim parnim čistačem, osiguravajući dubinsko čišćenje bez upotrebe agresivnih kemikalija. Ovaj napredni uređaj radi na temperaturi od 170 stupnjeva i pritisku od 7 bara, te se može koristiti za tretiranje svih površina u prostoru. Kombinacija visoke temperature i pritiska omogućava uklanjanje tvrdokornih mrlja, masnoća i bakterija s podova, tepiha, pločica i namještaja. Uz temeljito čišćenje pružamo i dezinfekciju prostora, čineći ga sigurnijim i higijenski čistim za sve korisnike.

Naš tim stručnjaka iz Crew50 posvećen je pružanju vrhunske usluge čišćenja, koristeći najnoviju tehnologiju visokotlačnog parnog čišćenja kako bi vaš prostor zasjao. Bez obzira radi li se o domu, uredu, restoranu ili industrijskom objektu, naša usluga prilagođena je različitim potrebama klijenata. Osim što osigurava besprijekoran izgled, čišćenje visokotlačnim parnim čistačem također doprinosi očuvanju okoliša, smanjujući potrebu za upotrebom kemikalija i vode.

Iskoristite našu uslugu i osigurajte čist i svjež prostor!

  Usluge čišćenja - Sve